Η Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παλεύει για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη.

Οι Ευρωβουλευτές μας εργάζονται για μια οικονομία στην υπηρεσία των εργαζομένων και όχι των φοροφυγάδων και των εταιρειών.

Βλέπουμε πως τα παγκόσμια αφεντικά του καπιταλισμού του 21ου αιώνα  υπονομεύουν τη δημοκρατία και επιτίθενται στα δικαιώματά μας. 

Ο αγώνας μας έχει ως στόχο την εξάλειψη του βαθιά ριζωμένου σεξισμού και του ρατσισμού. 

Αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και συνεργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε μια διαφορετική Ευρώπη: μια Ευρώπη των ανθρώπων και όχι των ελίτ. 

Οι Ευρωβουλευτές μας αγωνίζονται στους δρόμους και εντός των θεσμικών οργάνων ώστε η ΕΕ και οι εθνικές κυβερνήσεις να είναι υπόλογες… Για να αποκτήσουν φωνή όλοι εκείνοι που αποκλείονται από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. 

Τα αποτυχημένα δόγματα του παρελθόντος δεν θα μας πάνε στο μέλλον που έχουμε ανάγκη: μια Ευρώπη που αγαπά και διαφυλάσσει τα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα, διασφαλίζει τη βιώσιμη πρόοδο και εκτιμά τη δημοκρατία. Μια Ευρώπη που αντιπροσωπεύει την ισότητα, την ελευθερία και την ειρηνική συνεργασία σε όλο τον κόσμο. 

Μια Ευρώπη της αλληλεγγύης. 

Μέσω της συνεργασίας μας μπορούμε να κάνουμε τις φωνές του δρόμου να ακουστούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι εκπρόσωποί σας από την Κύπρο

Μάθετε παρακάτω ποιοί είναι οι εκπρόσωποί σας από την Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη προς το καλύτερο.

Για να λαμβάνετε τακτική ενημέρωση σχετικά με την εργασία μας, εγγραφείτε στο αγγλόφωνο ενημερωτικό δελτίο μας, The Megaphone.

Subscribe

* indicates required

The Left in the European Parliament will use the information you provide on this form to be in touch with you with updates on our work and campaigns.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us. We will treat your information with integrity and respect. For more information about our privacy policy please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

guengl-communications@europarl.europa.eu

European Parliament B-1047 Brussels, Belgium