Links in het Europees Parlement staat voor mens en planeet.

Onze Europarlementsleden werken voor een economie die ten dienste staat van de werknemers, en niet van belastingontduikers en multinationals.

We houden de neoliberalen en kapitalisten van de 21e eeuw in de gaten, die onze democratie ondermijnen en onze rechten in gevaar brengen. 

We strijden tegen diepgeworteld seksisme en racisme. 

We komen op voor mensenrechten en werken samen om een ander Europa te bouwen: een project van de mensen, en niet van de elite. 

Onze parlementsleden vechten op straat en binnen overheden om de EU en nationale overheden op hun verantwoordelijkheden te wijzen en de mensen die worden uitgesloten van het besluitvormingsproces een stem te geven. 

De doctrines die faalden, zullen ons niet de toekomst geven die we willen: een Europa waarin rechten en verschillen gekoesterd worden, waarin er duurzame vooruitgang is en waarin democratie gewaardeerd wordt. Een Europa dat staat voor gelijkheid, vrijheid en vreedzame samenwerking over de hele wereld. 

Een Europa van solidariteit.

 

Zie hieronder wie uw linkse vertegenwoordigers zijn en neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen samenwerken voor een beter Europa. Door met u samen te werken, kunnen we de stem van de straat in het Europees Parlement krijgen.

Schrijf u in voor onze Engelstalige nieuwsbrief, The Megaphone, voor updates over ons werk.

Subscribe

* indicates required

The Left in the European Parliament will use the information you provide on this form to be in touch with you with updates on our work and campaigns.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us. We will treat your information with integrity and respect. For more information about our privacy policy please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

guengl-communications@europarl.europa.eu

European Parliament B-1047 Brussels, Belgium